Så ansöker du..

Att ansöka om ett lån på nätet är enkelt, och det går ofta väldigt snabbt att få ditt lån beviljat. Här kan du läsa om hur du kan gå till väga för att ansöka om ett lån. Följa gärna våra steg när du själv vill låna pengar.

steg-för-steg

Jämföra

Det är alltid en stor fördel om du jämför flera lån innan du ansöker. Att få så mycket information om de olika lånen är en bra förutsättning för att du ska teckna ett lån som du är nöjd med. För att jämföra olika snabblån med varandra så kan du ta hjälp av oss. Här på hemsidan erbjuder vi nämligen en hjälp för dig. Det är en topplista där vi samlat den viktigaste information som du kan behöva innan du väljer ett lån som du vill ansöka. Med hjälp av vår topplista får du nämligen en bra hjälp för att hitta det bästa lånet för dina förutsättningar.

Gå vidare till långivaren

När du har jämför lån med varandra så kan du snabbt och smidigt klicka dig vidare från vår sajt till långivarens. När du väl nått till din långivares hemsida så kan du välja vilket belopp som du vill låna, samt under hur lång tid som du vill låna pengarna. När du känner dig nöjd med dina val så kan du går vidare för att ansöka om ditt lån.

Ansökan

När du valt ditt lån så kommer du att kunna ansöka om det. Du skriver snabbt och smidigt in alla de nödvändiga personuppgifterna som långivaren vill ha. Det är inget svårt formulär som du går igenom utan helt enkelt ett standardformulär för lån. Du uppger ditt namn, adress, personnummer m.m. Sedan ger du även en bild om hur din ekonomiska situation ser ut. Din långivare kommer sedan att få in din ansökan, vilket de hanterar så snabbt som det bara är möjligt.

Svar från långivare

Normalt sett brukar det inte ta mer än endast några timmar innan du får svar om ditt lån blir beviljat. Det kan ta upp till en dag, men oftast så får du svar under samma dag som du ansöker om lånet. Svaret kan antingen bli positivt eller negativt. Blir det positivt så har de beviljat ditt lån, och är redo att skicka över de pengar som du ansökt om direkt. Skulle du få ett negativt svar så kommer du få en anledning till varför de inte godkänner ditt lån.

Återbetalning

Får du ditt lån godkänt så kommer endast en återbetalning vara kvar att beta av innan du och din långivare går skilda vägar igen. Håll koll på när ditt lån ska vara återbetalat, och se till att inte slarva med det. Att slarva med ditt snabblån är ingen bra idé. Det kommer att göra det dyrare för dig att låna pengar, samt att det kommer vara svårare att ta ett snabblån i framtiden. Därför är det mycket viktigt att du ser till att betala tillbaka de pengar som du lånat innan din tid tar slut.