Låna gratis – Första gången

Det finns de kreditgivare av SMS-lån & snabblån som erbjuder dig att låna pengar gratis. Vissa av dessa låneföretagen har en slags kampanj som hjälper dig att komma igång med att lösa små, eller stora ekonomiska problem. Dessa kampanjer går ut på att du kommer få låna pengar första gången gratis. Det är ett bra erbjudande för dig som vill ta ett lån, men är orolig för höga kostnader eller hög ränta. Här nedan har vi radat upp de företag som erbjuder dig att låna pengar gratis din första gång.


Ferratum – Erbjuder gratis lån upp till 15 000 kr vid återbetalning inom 30 dagar

Vivus – Erbjuder gratis lån upp till 6000 kr vid återbetalning inom 30 dagar

ViaConto – Erbjuder gratis lån upp till 1000 kr vid återbetalning inom 30 dagar

Meddelandelån – Erbjuder gratis lån upp till 500 kr vid återbetalning inom 15 dagar


Första lånet

För många människor så handlar ett snabblån eller ett SMS-lån om att lösa en brådskande ekonomisk situation. Det är många av dessa människor som ändå tvekar för att ta ett snabblån online för första gången. Det kan handla om att de är rädda för rykten som gått kring höga räntor, eller att det är en start på en spiral av ekonomiskt misskötsel. Det är naturligtvis inte alls så. De långivarna som erbjuder snabblån och SMS-lån har inga skyhöga räntor längre. Tidigare var det smått anarki på lånemarknaden och många långivare passade på att ta ut stora avgifter och räntor på sina lån.

Sedan flera år tillbaka så har branschen varit granskad av såväl Konsumentverket och Finansinspektionen. Denna storstädning i branschen har lett till att fler seriösa aktörer har vuxit sig fram och erbjuder sjysta och billiga. Vissa ger dig även gratis lån första gången. För att se vilka företag som erbjuder lån gratis för första gången så kan du leta här ovanför stycket.

Låna pengar gratis fler gånger..

Det finns även de långivare som väljer att erbjuda gratis lån även om det inte är din första gång. Att låna gratis innebär helt enkelt att du lånar pengar utan ränta. På vår hemsida så kan du hitta till låneföretag som erbjuder gratis lån alltid. Det är då en förutsättning att du lånar en mindre summa pengar, under en kort period. Ett gratis lån innefattar oftast en summa mellan 3000-5000 kronor och under en period på max 30 dagar. Skulle du vilja ta del av ett sådant lån så finns det goda möjligheter att hitta en passande långivare.