Lån utan ränta

Att låna pengar gratis innebär att du använder dig av ett lån utan ränta (räntefritt smslån). Du kommer heller inte behöva betala dolda avgifter eller annat krångel. Se bara till att du hittar till rätt långivare om du vill låna pengar utan att betala mer tillbaka än just den summa som du lånat. Hos oss så kommer du att kunna få en överblick från de långivare som vi anser hålla de krav och önskningar som vi har av en långivare.

LångivareBeloppLöptidKostnadAnsökLäs mer
50-20 000 kr1 månadGratisAnsökLäs mer
1000-45 000 kr24 månader300-1800 krAnsökLäs mer
500-11500 kr1 månadGratisAnsökLäs mer
500-10 000 kr15 dagar-3 månader0 krAnsökLäs mer

Jämför gratis lån online

Med hjälp av vår överblick över flera kända lånegivare i Sverige, så kan du själv jämföra dig fram till vilket lån som du anser vara mest fördelaktigt för dig själv. Det finns som tidigare nämnt flera olika långivare som kan hjälpa dig med ett lån, därför bör du jämföra. Det kan nämligen skilja en hel del på olika lån, där vissa kostar ganska mycket i ränta, samtidigt som andra lån är gratis för dig att ta. Kolla därför på vår lista med långivare för att skapa en blick om vad som kan vara bra för dig och din ekonomi.

Låna pengar utan ränta

För att kunna låna pengar utan att behöva betala ränta så behöver du först och främst ansöka om ett lån hos en av våra långivare som erbjuder kostnadsfria lån. Du kommer troligen att få din ansökan beviljad om du inte tidigare har vanvårdat din ekonomi. Några riktlinjer för dig som vill ta ett gratis lån är följande:

  • Gratis lån erbjuds oftast till dig som vill låna en mindre summa pengar (max 5000-7000 kronor)
  • Det är oftast kortare återbetalningstid på de lån som är gratis
  • Det är aldrig bra att strunta i att betala ett gratis lån under den period som lånet sträcker sig. Det kan leda till avgifter och ränta som du säkert gärna vill slippa.
  • Gratis lån erbjuds i regel till dig som vill göra ditt första lån hos en ny långivare

Krav för låna pengar gratis

Trots att det handlar om ett lån, så finns det enkla vägar för dig att gå. De absolut flesta människor i Sverige kan ta ett lån hos de företag vi rekommenderar. De flesta företag som erbjuder snabba lån tar ingen kreditupplysning på dig. Det innebär att du skulle trots tidigare skulder hos kronofogden kunna få ta del av ett lån. Ett annat krav som du bör uppfylla om du vill ta ett lån gratis är att du fyllt 18 år och är folkbokförd i Sverige.