Vivus

Vivus

Information

UC: Det tas en UC

Bet. anmärkning: Inget lån med bet. anmärkning

Lånet

Belopp: 50-20 000 kr

Löptid: 1 månad

Kostnad: Gratis

Hos Vivus kan du enkelt ansöka om lån gratis. Vivus är nämligen en långivare som valt att erbjuda gratis lån till alla som vill låna en mindre summa i en kortare period. Skulle du akut behöva låna pengar online, så kan det vara bra att kolla upp vilka lån som inte har någon ränta eller andra avgifter. Det kan föra med sig fördelar för dig som har en stram ekonomi i dagens läge.

Ansök om lån gratis

vivus-lånAtt kunna ansöka om ett gratis och därmed räntefritt lån är utan tvekan det allra billigaste alternativet för dig. För att du ska kunna låna pengar gratis online, så gäller det att du fyller upp de krav som Vivus ställer på sina låntagare. De allra flesta personer går igenom deras krav utan problem, men det kan alltid vara bra att känna till dem. Därför har vi sett till att rada upp några viktiga punkter nedanför.

  • Du kan låna upp till 6000 kronor helt räntefritt
  • Du kan låna pengar gratis om du ser till att betala tillbaka inom 30 dagar
  • Klarar av en sedvanlig kreditupplysning

Varför Vivus?

Det finns en del anledningar till varför vi rekommenderar Vivus bland våra långivare. Vivus har länge varit en bra aktör på marknaden, och har alltid hållit sig till konsumentverket och finansinspektionen och deras riktlinjer. Vivus är en långivare som har betalat ut över 10 000 000 lån sedan att företaget startade. Det är ett bevis på att många känner sig nöjda med sina lån hos företaget.

  • Snabb & hjälpsam kundsupport
  • Ett av de ledande långivare i Europa gällande snabblån och krediter
  • Tydlig information om ditt lån